Rendelés szüneteltetése

Tisztelt Pácienseim! Sajnos, egészségi okok miatt rendeléseimet szüneteltetni vagyok kénytelen. Halaszthatatlan ügyekben forduljanak kolléganőmhöz, dr. Csordás Erikához (Oculomed Bt. II. Kapás u. 26-44/b), aki előjegyzés alapján hétfőn és szerdán fogadja pácienseit (előjegyzés a +3612015235-ös telefonon). Ha ismét munkaképes leszek, honlapomon értesítem Önöket. Üdvözlettel: dr.Juhos Piroska

Örömmel értesítem Önöket, hogy február elsejétől ismét rendelek (ld. előjegyzés)

 1. Utassyné Mészáros Ágnes2015. márc. 22., 17:38 1

  Kedves Doktornő!

  Szeretnék időpontot kérni Öntől.
  Két gyermeket szeretném ha megvizsgálna. 8 éves kislányomat, és 6,5 éves fiamat.
  Kisfiam nemrég felmérték iskolaérettségi tesztel, és több jel is arra mutatott hogy valószínűleg nem jól látta az átmásolandó ábrát. De az is lehetséges hogy diszlexia, és diszkalkulia áll a háttérben ami nem lenne meglepő mivel nagyapa és az apa is hasonló nehézségekkel küzdött élete folyamán.
  Kislányom pedig ének-zenei iskolában 2. osztályos és az az öt vonalas füzetben sokszor téveszt a hangjegyekkel. Védőnő nem tapasztalt semmi eltérést de persze nem olyan alapos mint egy profi szemfenék vizsgálat vagy ami erre szükséges.
  A vizsgálat eredménye befolyásolni fogja iskola választásunkat kisfiunk esetében.
  Nem tudom lehet-e ilyet kérni de mielőbbi időpontra lenne szükségem!
  Akármikor ráérünk napközben is akár.
  Várom válaszát!
  Tisztelettel:
  Utassyné Mészáros Ágnes

 2. Dr. Juhos Piroska2015. márc. 23., 18:00 2

  Tisztelt Asszonyom! Gyermekeit készséggel megvizsgálom, időpontot a honlapon szereplő telefonszámokon kérhet (ld. előjegyzés) Üdvözli Juhos Piroska

 3. Juhos Piroska2019. máj. 08., 14:12 3

  Rendelés szüneteltetése
  Ezúton értesítem pácienseimet, hogy rendeléseimet május 10-től szüneteltetem. Ha ismét munkába állok, honlapomon értesítem Önöket. Mind a Dimenzió Egészségközpontban, mind az Oculomed rendelőben kollégáim ellátják a hozzájuk fordulókat, a szokott telefonszámokon kérhetnek időpontot.

  Üdvözlettel: dr.Juhos Piroska

Szólj hozzá!