2007. okt. 28.

Új fejezet kezdődik

megjelent: 0:06

37 év után megváltam az állami egészségügyi szolgálattól, október elseje óta a nyugdíjas nagymamák boldog életét élem. Szakmai munkámat azonban nem fogom abbahagyni, nem szeretném, ha azok, akik eddig bizalmukba fogadtak, most úgy éreznék, cserbenhagytam őket. Magánrendelőmben (II. Kapás u. 26-44.) minden pénteken 14 és 17 óra között várom pácienseimet (előzetes bejelentkezés az (1) 201-5235-ös telefonszámon hétkönap 10 és 18 óra között).
Ezt a honlapot azért hoztam létre informatikus fiam segítségével, hogy könnyen megtaláljanak régi és leendő pácienseim. Kérdéseiket várom, legjobb tudásom szerint válaszolok rájuk. Rövid írásokban igyekszem majd a különböző szemészeti problémákkal kapcsolatban a legújabb ismereteket átadni, és véleményemet elmondani. Remélem, sokan megtalálják ezt a lapot, és sokan ismételten felkeresik!

5 hozzászólás

  1. Vidor Zsuzsanna2007. dec. 14., 17:16 1

    Szia Piroska,
    érezd jól magad az új helyzetben!
    Puszi
    Zsuzsi

  2. pusné zsuzsi2012. ápr. 16., 11:20 2

    Kedves Doktornő!
    Sürgősen szeretném megtudni meddig fertőz a vírusos kötőhártya gyulladás.
    Nekem ápr.18. állapította meg az orvos.Antibiotikumot és szemcseppet írt fel és kétnapja
    használom már javulást tapasztalok,de 4 nap múlva találkoznék a 6 hőnapos unokámmal
    és féltem !Mondjam le a találkozást?
    Gyors válaszát mély tisztelettel köszönöm egy aggódó laikus nagymama.

  3. Dr. Juhos Piroska2012. ápr. 17., 15:50 3

    Tisztelt Asszonyom! Amennyiben a találkozó időpontjára teljesen halvány és váladék mentes a szeme, találkozhat a kisunokával, ha azonban még lesznek tünetei, célszerű elkerülni az érintkezést. A felnőtt családtagokra ugyanez vonatkozik. Üdvözlettel: Juhos Piroska

  4. Balog Andi2012. jún. 25., 12:51 4

    Tisztelt Doktornő !

    Olyan problémánk lenne, hogy a kisfiamnak ( 7 éves ) már több mint 1 hónapja a bal szeme vérágas. Több orvosnál is jártunk. Kaptunk Tobrex, Tobradex, Emadine, és Floxal szemcseppeket. Igazán egyik sem használt, hol jobban piros hol kevésbé. Nem viszket, nem váladékozik, de csúnya látvány. Elég sokszor volt szemgyulladása, de azt egyértelműen láttam ha gennyes vagy duzzadt. Most műkönnyet használunk és oculoheel-t. Jót teszek ezzel vagy Ön mit gondol?

    Köszönettel BA

  5. Dr. Juhos Piroska2012. júl. 01., 15:56 5

    Kedves Asszonyom! Sajnos, az utóbbi napokban nem voltam internet-közelben, így csak most válaszolok levelére. A műkönnyel biztosan nem tesz rosszat a gyermeknek, de a gyulladást csak akkor szünteti meg, ha száraz szemről van szó, és ez a kórkép gyermekkorban nem szokott előfordulni. Vizsgálat nélkül persze többet nem tudok mondani, véleményt csak a gyermek szemészeti vizsgálata alapján lehet kialakítani. Üdvözlettel: Juhos Piroska

Szólj hozzá!